Expertise 2

Digitale & Deel economie

CenSE springt mee op de kar van de digitale maatschappij. We bieden onze expertise aan omtrent digitale marketing waarbij we kmo's ondersteunen bij data-smart ondernemen. Daarnaast kijken we ook met een bredere economische bril naar nieuwe trends in de omgeving, zoals de groeiende deeleconomie en de interactie met de lokale economie.

Wilt u graag samenwerken en…

…bent u een
bedrijf?

…bent u een
onderzoeker?

…bent u een
student of docent?

Lopende projecten

Gevangenissen als logistieke hubs voor e-commerce

Sinds september 2017 loopt het praktijkgericht onderzoek van Odisee omtrent gevangenisarbeid. Het project bevat twee speerpunten: enerzijds nagaan of hoe de tewerkstelling in de gevangenissen als logistieke tewerkstelling vorm kan krijgen en anderzijds wat de randvoorwaarden zijn voor het implementeren van een logistieke opleiding (m.n. via werkplekleren) in de gevangenis.

Lees Meer

Klant gedreven ideeëngeneratie voor productinnovatie bij kmo’s

Voor innovatie en ideeëngeneratie vertrouwen kmo’s vaak nog te veel op eigen interne capaciteiten en inschattingsvermogen. Consumenten blijken nochtans bereid om bedrijven hierbij te helpen.

Lees Meer

Afgelopen projecten

Cargo bundling

Het bundelen van cargo t.b.v. KMO's.

Lees Meer

Meetfietsproject

Het optimaliseren en qua functionaliteit uitbreiden van een androïd applicatie die gebruikt wordt door de Fietsersbond om de kwaliteit van fietspaden te meten.

Lees Meer

Onderzoekers

Publicaties

Telefoon
02 300 22 19
E-mail
info@odicense.be