Center for Sustainable Entrepreneurship (CenSE) - Odisee
Center for Sustainable Entrepreneurship (CenSE) - Odisee

Micro-credential Systemische transformatie

Deel dit op

Odisee en het Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek (ILVO) slaan de handen in elkaar en bieden samen een nieuwe opleiding aan. Vanaf april 2023 zal de microcredential Systemische transformatie van start gaan.

 

Wat?

Alles werkt in systemen. Als je in jouw organisatie of voor jouw initiatief duurzame verandering wil faciliteren dan is systeemdenken onmisbaar. Maar hoe begin je daaraan? Deze opleiding geeft je handvaten om interventies te bedenken, in co-creatie met stakeholders en vanuit een systemisch perspectief. Zo leer je de juiste acties op het spoor te komen.

 

Voor wie?

Deze microcredential is iets voor jou als je als professional bezig bent met of interesse hebt in processen gericht op duurzame verandering. Nuttig dus voor wie verantwoordelijkheid heeft over een team, voor wie beleidsadviezen of beslissingen beter wil leren onderbouwen en voor wie systeemdenken wil kunnen toepassen op een professionele casus.

 

Praktisch

De microcredential is opgedeeld in vier modules verspreid over een tiental weken en volgt een blended learning design: een goede mix van online en live contactmomenten op Odisee Technologiecampus Gent. Het inschrijvingsgeld bedraagt €1.499 (geen BTW). Gebruik van een KMO-portefeuille is mogelijk.

 

Spreekt deze microcredential je aan? Schrijf je in via https://www.odisee.be/opleidingen/microcredential-systemische-transformatie.

Wil je graag extra informatie? Stuur gerust een mailtje naar emma.degroote@odisee.be.

Micro-credential systemic transformation

Instituut voor Landbouw-, Visserij- en Voedingsonderzoek
Odisee co-hogeschool
Center for Sustainable
Entrepreneurship
Telefoon
02 609 88 64